Interagyar! Sonic Maffia! Kulturmonopoly! Kottafejû globalisták! — Orsós Toportyán, címeres szittya fõnemes és kaladféreg kitörése az InterMagyar hallatán.
KEKO. Kerekes Kornél, alias Don Keko, az echte-tüke intermagyar kiscsávó, a zenekar motorja. Megrögzött zenei grafomániás, hangszere a bõgõ, melyen csikíriai zenészcimborája állítása szerint nem tud, de látszik, hogy akar. Foglalkozása éppen rádiós. Fiktív rádiómûsorának címe: A megvezetés gyakorlata, melyben csupa ultrakúlarcot lát vendégül.
ALCSI. Bogárdi Aliz, az intermagyar prímás gádzsi, a zenekar lelke. Mindig két lábbal a föld fölött lebeg, még most is, mikor extra súlyok nyomják, és a megszokottnál többet kell ennie. Magyar szakon végzett, jelenleg segédrendezõ és súgó a Harmadik Színházban. Fiktív rádiómûsorának címe: A megvezetés mûvészete, asztrológia életmódrovat, csupa érdekes és pikáns témával, finom ételekkel.
BUCHO. Babarci Bulcsú, a kortárs kontrás, az agy. Hangszere a gitár, mely itt a brácsót helyettesíti, ezzel kölcsönöz az IM muzsikájának sajátos magyar-mediterrán jelleget. Hét éve nyomja a padot angol szakon. Fiktív rádiómûsorának címe: A megvezetés esztétikája, melyben okos emberek folytatnak magasröptû beszélgetéseket fontos dolgokról, s melyrõl a hallgató inkább átvált egy másik csatornára.